To udlandsture

Vi er hvert år på to udlandsture. En skitur til Norge og en adventure-/kulturtur til Tyskland. Begge ture indgår i skolepengene!

Skitur:

Turen går til Hafjell – Norges bedste skiområde – hvor vi bor i lejligheder helt tæt på pisterne. Vi kører både på langrend og alpin og alle får undervisning hver dag. Der vil være fantastiske ture på fjeldet og fuld fart på nedfarterne. Teknik og sikkerhed er to vigtige elementer.

Efter en hel dag på ski hygger vi os i lejlighederne, vi kælker, griller, drikker varm kakao og meget meget mere.

Tysklandsturen:

I maj tager vi en tur til Tyskland.
Det første døgn bor vi på en dansk mindretalsskole i Eckernförde. Eleverne fra de to skoler har igennem året talt/skrevet sammen. Dertil dyrker vi vores linjefag. Efterfølgende kører vi til Harzen (Sct. Andreasberg), hvor vi bor på et lille pensionat med egen hal og svømmehal. Mountainbike, High rope bane, hygge, vandreture, fodbold, miner, badminton, snobrød m.m. bruger vi masser af tid på. Om aftenen leger i vi hallen og svømmehallen eller sider og spiller kort sammen med ens efterskolevenner.

Kom på besøg når det passer dig!

ÅBENT HUS 17. MARTS

Vi holder Åbent hus søndag den 17. marts kl. 14

Orientering om skolen, rundvisning og mulighed for indskrivning. Tilmelding til åbent hus på 40359833, ts@rebildefterskole.dk, eller via "Kom på besøg" formularen.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

Bliv elev

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme. Bliv elev