To udlandsture

Vi er hvert år på to udlandsture. En skitur til Norge og en adventure-/kulturtur til Tyskland. Begge ture indgår i skolepengene!

Skitur:

Turen går til Hafjell – Norges bedste skiområde – hvor vi bor i lejligheder helt tæt på pisterne. Vi kører både på langrend og alpin og alle får undervisning hver dag. Der vil være fantastiske ture på fjeldet og fuld fart på nedfarterne. Teknik og sikkerhed er to vigtige elementer.

Efter en hel dag på ski hygger vi os i lejlighederne, vi kælker, griller, drikker varm kakao og meget meget mere.

Tysklandsturen:

I maj tager vi en tur til Tyskland.
Det første døgn bor vi på en dansk mindretalsskole i Eckernförde. Eleverne fra de to skoler har igennem året talt/skrevet sammen. Dertil dyrker vi vores linjefag. Efterfølgende kører vi til Harzen (Sct. Andreasberg), hvor vi bor på et lille pensionat med egen hal og svømmehal. Mountainbike, High rope bane, hygge, vandreture, fodbold, miner, badminton, snobrød m.m. bruger vi masser af tid på. Om aftenen leger i vi hallen og svømmehallen eller sider og spiller kort sammen med ens efterskolevenner.

Åbent hus 4. november

Besøg os Søndag d. 4. november 2018 kl. 14.00

Vi holder åbent hus på  Rebild Efterskole den 4. november kl. 14.00. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give. Tilmelding på ts@rebildefterskole.dk, 40359833 eller i "Kom på besøg" formularen. Vi glæder os til at se dig! Læs mere