Skolens historie

Sport & adventure er omdrejningspunktet i skolens dagligdag. Vi dyrker dagligt idræt og adventuresport på vores linjer og forskellige valgfag. Du kan se mere om de fem linjer adventure, mountainbike, badminton, fodbold og fit-living ovenfor.

Sport & adventure

Initiativet til Rebild Efterskole blev taget af Axel Horsens, Kongstedlund Gods, som ligger på kanten af Lille Vildmose. Først i halvfjerdserne opstod der hos ham er ide om, at der skulle forsøges etableret en efterskole med frikirkelige rødder placeret i Himmerland.

Vi ved vi har rødder – men vi har også opdaget, at vi har fødder

Beslutningen

Medvirkende til beslutningen var dels, at Axel Horsens selv havde været på et godt højskoleophold som ung, dels at han på flere måder ønskede at gøre noget for børn og unge.

Endelig kunne en ny efterskole i området råd bod på det faktum, at den højskole, som han havde gået på, var blevet forflyttet til Sjælland til nogen ærgrelse for de lokale. Den lokale opbakning var derfor stor, ikke mindst fra de lokale baptistmenigheder, idet Axel Horsens var medlem af Østhimmerlands Baptistmenighed.

Skolen

Skolen startede med 48 elever i 8 – 10 klasse, men gennem årene er der lavet plads til yderligere elever, så der i dag er 83 elever. Der er bygget til og bygget om – sidste gang i foråret 2004, hvor gymnastiksalen blev udvidet, ligesom der er bygget nyt musiklokale med studiemuligheder m.m.

Kom på besøg når det passer dig!

ÅBENT HUS 17. MARTS

Vi holder Åbent hus søndag den 17. marts kl. 14

Orientering om skolen, rundvisning og mulighed for indskrivning. Tilmelding til åbent hus på 40359833, ts@rebildefterskole.dk, eller via "Kom på besøg" formularen.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

Bliv elev

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme. Bliv elev