Fritid og beboelse

Sådan bor vi

På Rebild Efterskole bor eleverne i pige- og drengehuse. Der er lidt forskel på husenes størrelse, så derfor bor man fra 6 til 16 elever sammen i et hus. Vi har nogle få enkeltværelser, men flest værelser til 2 eller 3 elever.

I huset er der toilet og baderum og et fælles tekøkken, hvor der er køleskab. Der er ofte hyggeligt i køkkenet, for her er der plads til alle fra huset. En gang om ugen holder vi et husmøde sammen med de to lærere, der er tilknyttet huset.

De elever, der kommer til at bo i hus sammen får som regel et rigtig godt venskab. Man kommer nemlig til at tilbringe mange timer sammen, og man lærer hinanden at kende rigtig, rigtig godt.

Drenge og piger må besøge hinanden i husene fra kl. 8 – kl. 22.

Din fritid

Når man går på efterskole, har man ikke helt samme fritid, som når man går i skole derhjemme. Men de fleste aftener har man dog tid til at hygge sig og lave, hvad man har lyst til.

På Rebild Efterskole kan du bruge din fritid til mange forskellige ting. Vores sportshal og de forskellige værksteder (musik, billedkunst) er åbne, og du må meget gerne benytte dem i fritiden.

Om aftenen vil der ofte være elev- eller lærerstyrede aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst.

Man kan hygge sig i skolens dagligstue, hvor der er TV, spil og aviser. Mange hygger sig også med hinanden rundt omkring i husenes køkkener eller på værelserne eller dyrker idræt i skolens hal. Måske har du bare behov for at slappe af, lave lektier eller lytte til musik på dit værelse.

Vi har trådløst netværk overalt på skolen, så du har mulighed for at værre online, på facebook,  tjekke mail eller generelt bare gå på internettet.

Kan du lide at være ude, så har vi dejlige udeområder. Du kan spille fodbold, volley m.m.. Vi har shelter og bålplads. Skolen ligger i den smukke Rold Skov, hvor der er fantastiske gode løbe- og gåture.

Vi har 16 moutainbikes, så du kan også cykle en tur i skoven – ‘off pist’.

Der er indkøbsmuligheder i Skørping og på vores lokale “Safari” Campingplads.