BESØG OS NÅR DET PASSER DIG!

Har du lyst til at opleve Rebild Efterskole? – Du kan altid komme på besøg!

Efterskole rejser

At rejse er at leve. Så hvorfor skulle man ikke rejse, når man går på efterskole? Når en efterskole rejser sammen, opstår der noget helt unikt i fællesskabet. Man får oplevelser, som man aldrig ville have fået, hvis man var i Danmark. Og oplevelser, som man kun får, fordi det er en hel efterskole, der rejser sammen. Måske har du ikke rejst før, men så er det heldigvis i trygge rammer, at du får lov til at opleve verden. 

Vores rejser

Rebild Efterskole har hvert år to udlandsrejser. Begge ture er inkluderet, når I betaler skoleopholdet. Derfor kan du allerede, når du er meldt ind begynde at glæde dig. Vores rejser går til Norge og Tyskland. Vi tager på ski i Norges bedste skiområde, og bor i lejligheder på bjerget. Det bliver nemt at komme til og fra pisterne, og uanset, hvor lidt erfaring du har med ski, vil der helt sikkert være andre, der har samme niveau. Der er ingen grund til at være nervøs for, om du kan finde ud af det. Vi har selvfølgelig sørget for mulighed for at få undervisning i både alpin og langrend. Når vi er trætte efter en lang dag på ski, venter der en kop varm kakao i lejlighederne. Og det ville næsten være en skam at have al den sne, og så ikke nå en kælketur. Så det skal vi da have med.

Den anden af vores rejser ligger i maj og går, som tidligere nævnt, til Tyskland. I en lille by, der hedder Eckernförde, har vi en venskabsskole, som vi skal besøge. Bagefter skal vi forbi kz-lejren Neuengamme, inden vi tager til Harzen, hvor vi skal udfordres af en masse sport og adventure-aktiviteter. Oplevelser fyldt med adrenalin, i det niveau man kan lide det, er med til at skabe minder, som man vil huske, længe efter man er stoppet på efterskole. Når du ser tilbage på vores rejser sammen, vil du huske, hvordan du udfordrede dig selv med downhill, klatring eller den svære vandretur. Måske fortæller du om minebesøget eller turen på Harzens højeste bjerg, Brocken. Men uanset hvad, lover vi, at vores rejser er fyldt med oplevelser og gode fortællinger, når vi kommer hjem.

At rejse er at leve. Så hvad kan være bedre end at rejse med alle dine venner til steder fyldt med smuk og vild natur, og udfordre dig selv til at prøve dine grænser af. Vi tror, at du finder ud af, at du kan meget mere, end du selv tror.