Det lovpligtige

Værdigrundlag

Rebild Efterskole er præget af en kristen grundholdning, hvilket for os betyder, at vi ser hver enkelt elev som enestående og med en særlig værdi.

Skolen står for en imødekommende kristendom, der har plads til alle uanset baggrund.

Eleverne møder voksne med værdier og holdninger til livet, der med respekt for den enkelte udfordrer eleverne i efterskolens forpligtende fællesskab. Vi arbejder dagligt med at udvikle eleverne både personligt, socialt og fagligt.
Ansvar, hensynstagen og tillid er nøgleord for fællesskabet.

Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål, så kan du ringe til Rebild Efterskole på 40359833 eller sende os en mail.

Åbent hus 6. december

Besøg os torsdag d. 6. december 2018 kl. 19.00

Vi holder åbent hus på  Rebild Efterskole den 6. december kl. 19.00. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give. Tilmelding på ts@rebildefterskole.dk, 40359833 eller i "Kom på besøg" formularen. Vi glæder os til at se dig! Læs mere