Det lovpligtige

Værdigrundlag

Rebild Efterskole er præget af en kristen grundholdning, hvilket for os betyder, at vi ser hver enkelt elev som enestående og med en særlig værdi.

Skolen står for en imødekommende kristendom, der har plads til alle uanset baggrund.

Eleverne møder voksne med værdier og holdninger til livet, der med respekt for den enkelte udfordrer eleverne i efterskolens forpligtende fællesskab. Vi arbejder dagligt med at udvikle eleverne både personligt, socialt og fagligt.
Ansvar, hensynstagen og tillid er nøgleord for fællesskabet.

Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål, så kan du ringe til Rebild Efterskole på 40359833 eller sende os en mail.

ÅBENT HUS 17. MARTS

Vi holder Åbent hus søndag den 17. marts kl. 14

Orientering om skolen, rundvisning og mulighed for indskrivning. Tilmelding til åbent hus på 40359833, ts@rebildefterskole.dk, eller via "Kom på besøg" formularen.

Vi glæder os til at se dig!