Ridning

RIDNING PÅ REBILD EFTERSKOLE

Vælger du ridelinjen på Rebild Efterskole, kommer du til at dygtiggøre dig som rytter og du udvikler dig i at opnå et harmonisk samspil med hesten. Du vil også få mulighed for at opnå en masse viden omkring heste, og bliver samtidig en del af et helt særligt fællesskab.

Du kan have din egen hest med, du kan leje en halvpart, eller du kan leje en undervisningshest.

Rebild Efterskole har et godt samarbejde med Arden Sportsrideklub, som har fantastiske faciliteter, og som kun ligger 10 min. kørsel væk fra efterskolen.

Det er her Ridelinjen holder til

Du vil få holdundervisning 2 gange om ugen, ligesom du vil kunne bruge rideklubbens faciliteter alle ugens 7 dage. Har du egen hest med, er der også mulighed for at tilkøbe ekstra eneundervisning.

Du vil få mulighed for at deltage i dressurstævner under Dansk Rideforbund og du vil kunne ride ture i Rold Skov, hvor der er mange afmærkede ridestier og muligheder.

Du vil blive kørt frem og tilbage til undervisning m.m. i Arden, mens du de andre dage har mulighed for at cykle (ca. 20 minutter) eller tage toget (6 minutter). Du kan læse mere på www.ardensportsrideklub.dk.

Der er naturligvis en ekstrabetaling for opstaldning af din hest m.m.

Du er velkommen til at ringe til Jeanett for at høre mere.  Nummeret er 98391788.

Vores ridelære

Du vil modtage kvalificeret undervisning af vores lærer Jeanett Spelmann.

Jeanett har selv redet M-klasser til landsstævner i dressur og er uddannet dressurdommer. Derudover er hun også aktiv inden for avl af dansk varmblod og uddannet ridemærkeunderviser.

Mere om ridelinjens ture

Ridelinjen har tradition for at tage på mange spændende ture ud af huset. Bl.a. ture til World Cup i Herning, mønstringskurser i Dansk Varmblod, Følskuer, Equitour hos Helgstrand Dressage, ridning på stranden på Islandske heste, Hingstekåring i Herning, mini ridelejr hjemme hos Jeanett og meget mere.

Eleverne på linjen har stor indflydelse på, hvilke ture de ønsker at komme afsted til. Ridelinjen deltager også i DM i Hest, hvor man konkurrerer om, hvem der ved mest om heste.

Det der kendetegner ridelinjen, er et utrolig sammenhold, hvor eleverne bakker op om hinanden og hinandens heste/ponyer. Dette er uanset om du er nybegynder på LD-niveau eller om du er oppe og ride de høje klasser til landstævner, om du har egen hest, eller låner en af skolen, og ikke mindst så kendetegner ridelinjen en masse gode grin og oplevelser.

Så vil du være på efterskole, med fællesskab og oplevelser, og samtidig elsker at ride, så er ridelinjen på Rebild Efterskole noget for dig. Du skal bare have lyst til at bruge tid på ridning og ønske at blive dygtigere og ikke mindst forstå den hest du har valgt som makker.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.