Ridning

RIDNING PÅ REBILD EFTERSKOLE

Vælger du ridelinjen på Rebild Efterskole, kommer du til at dygtiggøre dig som rytter og du udvikler dig i at opnå et harmonisk samspil med hesten. Du vil også få mulighed for at opnå en masse viden omkring heste, og bliver samtidig en del af et helt særligt fællesskab.

Du kan have din egen hest med, du kan leje en halvpart, eller du kan leje en undervisningshest.

Rebild Efterskole har et godt samarbejde med Arden Sportsrideklub, som har fantastiske faciliteter, og som kun ligger 10 min. kørsel væk fra efterskolen.

Det er her Ridelinjen holder til

Du vil få holdundervisning 2 gange om ugen, ligesom du vil kunne bruge rideklubbens faciliteter alle ugens 7 dage. Har du egen hest med, er der også mulighed for at tilkøbe ekstra eneundervisning.

Du vil få mulighed for at deltage i dressurstævner under Dansk Rideforbund og du vil kunne ride ture i Rold Skov, hvor der er mange afmærkede ridestier og masser af muligheder.

Du vil blive kørt frem og tilbage til undervisning m.m. i Arden, mens du de andre dage har mulighed for at cykle (ca. 20 minutter) eller tage toget (6 minutter). Du kan læse mere på www.ardenrideklub.dk.

På ridelinjen vil der være en ekstrabetaling alt efter om du medbringer egen hest, ønsker en part eller en undervisningshest. Medbringer du egen hest betaler du direkte til rideklubben for opstaldning (se prisen på linket ovenfor). Prisen for partshest er pt. ca. 1500 kr. pr måned og elevhest ca. 500 kr. pr. måned.
Du er velkommen til at ringe til Gitte for at høre mere.  Nummeret er 51565653.

Vores ridelærer

Du vil modtage kvalificeret undervisning af vores lærer Gitte Barthomæussen.

Gitte har redet hele sit liv. I de sidste mange år har hun også undervist utallige hold, lige som hun i sin fritid er meget engageret i Arden Sportsrideklub. Gitte har forventninger til elevernes engagement, men gør også meget for, at sammenholdet på linjen bliver noget særligt.

Mere om ridelinjens ture

Ridelinjen har tradition for at tage på mange spændende ture ud af huset. Bl.a. ture til Christmas show, mønstringskurser i Dansk Varmblod, besøg hos en dyrlæge, ridning på stranden på Islandske heste, Hingstekåring i Herning, 

Eleverne på linjen har stor indflydelse på, hvilke ture de ønsker at komme afsted til. 

Det der kendetegner ridelinjen, er et fantastisk sammenhold, hvor eleverne bakker op om hinanden og hinandens heste/ponyer. Dette er uanset om du er nybegynder på LD-niveau eller om du rider de høje klasser til landstævner, om du har egen hest, eller låner en af skolen, og ikke mindst så kendetegner ridelinjen en masse gode grin og oplevelser.

Så vil du være på efterskole, med fællesskab og oplevelser, og samtidig elsker at ride, så er ridelinjen på Rebild Efterskole noget for dig. Du skal bare have lyst til at bruge tid på ridning og ønske at blive dygtigere og ikke mindst forstå den hest du har valgt som makker.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!”, på kontor@rebildefterskole.dk eller ved at ringe til os.

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev