Mountainbike på Rebild Efterskole

Vil du køre mountainbike på efterskole? På vores linje for mountainbike har du mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen.

Rebild Efterskole ligger midt i Rold Skov, og det giver mulighed for en masse udfordringer til dig og din mountainbike. Eksempelvis kørsel på skovens MTB-ruter, den udfordrende downhillbane, samt tekniktræningsbanen.

Vi træner 5 timer på MTB-linjen over 2 dage, samt 2 timers valgfag. Derudover vil der være mulighed for at træne sammen med Rold Skov MTB. Vi vil til træningen i mountainbike lægge vægt på både teknik, træningsplanlægning, kondition og udholdenhed.

Intet slår at cykle på mountainbike!

KOM MED TIL MTB-LØBET GIANT 24 RACE OG MEGET MERE

Ud over træningen vil du have mulighed for at deltage i forskellige MTB-løb. Vi deltager hvert år i Rold24race samt forskellige andre MTB – løb i forskellige discipliner. Skolen arrangerer hvert år sit eget 6-timers løb for efterskoler i Nordjylland.
MTB-linjen indgår på efterskolens adventurelinje i de perioder, hvor MTB-kørsel er svært/umuligt på grund af vejr og dårligt føre. Det betyder, at man skal regne med at deltage i forskellige aktiviteter på adventurelinjen.

Så er du typen der elsker en sammenkobling af adrenalin, fart og teknik? Og drømmer du om at køre mountainbike på en efterskole, hvor der er fart på og en masse muligheder for udvikling,  så er Rebild Efterskole det helt rigtige sted for dig!

Vil du have mere information om Rebild Efterskole?

– Skriv dig op herunder.