Mountainbike

MOUNTAINBIKE PÅ REBILD EFTERSKOLE

Er du vild med at køre mountainbike? Så har du muligheden for at træne 7 timers MTB om ugen i selskab med andre, der har samme interesse som dig. På Rebild Efterskole har vi en mountainbikelinje, som er bygget til dig, der gerne vil køre på mountainbike, som en del af din hverdag.

På Rebild Efterskoles mountainbikelinje er der plads til alle. Hvad enten du er mountainbike dreng eller pige, så er der plads til dig. Vi har kombineret en hverdag til dig med undervisning, men som også indeholder din interesse for mountainbike. Du har derfor mulighed for at blive en del af fællesskabet gennem oplevelser med efterskole mountainbike og selve efterskolelivet.

MTB Nordjylland – Et år på cyklen

Rebild Efterskole er placeret midt i Rold Skov i Nordjylland. Dette gør, at vi har mange kilometer af mountainbikespor til vores mountainbike efterskole. Det er samtidig placeret lige i baghaven ved efterskolen, så det er nemt og hurtigt at komme ud og bruge mountainbiken.

Rold Skov er samtidig også medlem af de 10 spir, hvilket betyder, at skoven er blandt de 10 bedste mountainbikedestinationer i Danmark. Skoven byder på spor af meget forskellig sværhedsgrad, lige fra børne- og teknikspor til røde-, sorte- og downhillspor. Dette giver masser af muligheder for gode, spændende og sjove mountainbiketure.

UNDERVISNING PÅ MTB-LINJEN

I vores undervisning på mountainbikelinjen fokuseres der på tekniktræning, intervaltræning, andre træningsmetoder og oplevelser i skoven. Vi fokuserer blandt andet også på vedligeholdelse af mountainbiken, orientering i skoven, styrketræning, lege på cyklen, undervisning af yngre børn, løbsafholdelse, sporbygning m.m.

Vi tilrettelægger undervisningen, så der er forskellige udfordringer på forskellige niveauer. Så uanset hvilken slags oplevelse vi begiver os ud i, så lægger vi vægt på det niveau, du kommer med. Det vil sige, at uanset om du ikke har kørt mountainbike før, eller har gjort det i mange år, så står vi klar til at hjælpe dig, med at udvikle dine køreevner på cyklen. Erfaring eller ej, så er der plads til dig på holdet.

FLERE MTB-LØB OG ”10 TIMER I REBILD”

Ud over træningen i dagligdagen har du mulighed for at deltage i forskellige MTB-løb. Vi deltager hvert år i 10TimeriRebild, DM for efterskoler samt diverse andre lokale løb. Vi afholder også vores eget MTB løb, hvor vi inviterer efterskoler fra hele landet til at deltage. Dette er DU med til at arrangere, og du får derved et godt indblik i alle aspekter omkring afholdelse af et MTB løb.

Udover mulighed for deltagelse i løb besøger vi nye mountainbikedestinationer i løbet af året, eksempelvis Slette Strand og bikepark MSB-X-Trail under vores Tysklandstur. Der er derfor rige muligheder for at vise dine nyfundne eller finpudset mountainbike færdigheder frem, gennem de mange konkurrencer og oplevelser, som vi tager til. Det er samtidig en mulighed for at bruge sin tid sammen med andre, der har den samme interesse som dig selv.

Adrenalin, fart og teknik

Er du typen, der elsker sammenkoblingen af adrenalin, fart og teknik? Og drømmer du om at køre på mountainbike på en efterskole, hvor der er fart på og en masse muligheder for udvikling? Så er Mountainbikelinjen på Rebild Efterskole det helt rigtige sted for dig! Det bliver et utrolig spændende år, med masser af sjov og interessante oplevelser. Det er en enestående mulighed for at kombinere skole med interesse, hvor du samtidig også har en finger med i, hvad der kan komme til at ske igennem året.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev