Linjer

Mountainbike på Rebild Efterskole

Vil du køre mountainbike når du er på efterskole? På Mountainbikelinjen har du mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen i selskab med andre, der også er vilde med at køre på mountainbike.

Undervisning på MTB-linjen

Rebild Efterskole ligger midt i Rold Skov i Nordjylland, hvilket gør at vi har mange kilometer mountainbikespor direkte placeret i baghaven. Rold skov er medlem af de 10 spir, hvilket betyder, at skoven er blandt de 10 bedste mountainbikedestinationer i Danmark, skoven byder på spor af meget forskellig sværhedsgrad, lige fra børne- og teknikspor til røde-, sorte- og downhillspor. Dette giver fantastiske muligheder for en masse gode, spændende og sjove udfordringer til dig og din mountainbike.
På Mountainbikelinjen træner vi i 5 timer over 2 dage, med mulighed for yderligere 2 timers mtb-valgfag. Derudover vil der være mulighed for at træne sammen med ROLD SKOV MTB, der er en lokal Mountainbikeklub, med en meget stor ungdomsafdeling.

I undervisningen på Mountainbikelinjen fokuseres der på både tekniktræning, intervaltræning og andre gode oplevelser i skoven. Undervisningen tilrettelægges, så der er udfordringer på forskellige niveauer, hvad enten den står på teknisk træning eller fuld fart i skoven. Vi lægger vægt på at udvikle dig som mountainbiker på det niveau, du kommer med. Hvad enten du er nybegynder eller meget erfaren mountainbiker, har vi plads på holdet til dig. Udover den daglige træning fokuserer vi bl.a. på; vedligeholdelse af mountainbiken, orientering i skoven, styrketræning, lege på cyklen, undervisning af yngre børn, løbsafholdelse, sporbygning mm.

Flere MTB-løb og ”10 timer i Rebild”

Ud over træningen i dagligdagen har du mulighed for at deltage i forskellige MTB-løb. Vi deltager hvert år i 10timeriRebild, DM for efterskoler samt diverse andre lokale løb. Vi afholder også vores eget mtb løb, hvor vi inviterer efterskoler fra hele landet til at deltage, dette er DU med til at arrangere, og du får derved et godt indblik i alle aspekter omkring afholdelse af et mtb løb. Udover mulighed for deltagelse i løb besøger vi nye mountainbikedestinationer i løbet af året, eksempelvis Slette Strand og bikepark MSB-X-Trail under vores Tysklandstur.

Er du typen, der elsker sammenkoblingen af adrenalin, fart og teknik? Og drømmer du om at køre på mountainbike på en efterskole, hvor der er fart på og en masse muligheder for udvikling? Så er Mountainbikelinjen på Rebild Efterskole det helt rigtige sted for dig!

Åbent hus 4. november

Besøg os Søndag d. 4. november 2018 kl. 14.00

Vi holder åbent hus på  Rebild Efterskole den 4. november kl. 14.00. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give. Tilmelding på ts@rebildefterskole.dk, 40359833 eller i "Kom på besøg" formularen. Vi glæder os til at se dig! Læs mere