Fodbold

Fodbold på rebild EFTERSKOLE

Udvikl dit talent for fodbold på vores efterskole i Himmerland. På fodboldlinjen kommer du til at træne fodbold flere gange om ugen og du bliver presset til at yde dit bedste, så du på bedst mulig vis, udvikler dig i fodboldens mange kunstarter.

De teknikker og finter du lærer til træning, får du også mulighed for at vise og prøve af i kamp. Vi spiller både kampe mod andre fodboldefterskoler og mod lokale klubhold. Her får I en oplevelse af holdånden og det at spille sammen som team. Det styrker ikke alene jeres sammenhold på foldboldlinjen men på hele elevholdet, som vil agere som heppekor.

På Rebild Efterskole kommer du til at træne, tænke, øve og spille en masse fodbold!

Som fodboldefterskole har vi fokus på spillets fysiske, tekniske og taktiske elementer. Vi går op i den individuelle spiller og i elevens udvikling både i skolen og på banen.

Fodbold er ikke kun en sport – det er en livsstil.

FORVENTNINGER TIL HINANDEN

Vi har nogle forventninger til dig, og vi regner også med, at du har nogle krav og forventninger til os som fodboldefterskole i Himmerland.

Vores største ønske er, at du skal udvikle dig som menneske, men dine talenter og evner skal også udvikles.

Vi forventer, at du har lyst til at lære og blive bedre indenfor fodbolden. Du behøver ikke at være den bedste, inden du starter, men du skal være engageret og have en drivkraft på banen.

UNDERVISNING PÅ FODBOLDLINJEN

På fodboldlinjen vil du blive undervist i forskellige discipliner og teknikker indenfor fodboldens verden.

Vi har blandt andet taktisk fodboldtræning med fokus på spillets regler og standard situationer, defensiv taktik og organisation. Vi vil også komme ind på opspil, bevægelser og afslutninger, samt at tage de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter, når vi underviser i fodbold på efterskolen.

I den tekniske træning øver vi 1. berøringer, afleveringer, driblinger, finter, indlæg og afslutninger.

Derudover har vi målmandstræning til dig, der vil være holdets målmand.

Den fysiske træning består af opvarmning med og uden bold og forskellige former for konditions- og styrketræning. Du vil blive skarp på, hvordan du udnytter din fysik bedst på fodboldbanen.

Den mentale træning skal også være på plads og du vil få svar på spørgsmål som: Hvordan kommer jeg til at præstere optimalt på banen? Hvad er det rette spændingsniveau før træning og til kamp?

Mere end bare en sport

Fodbold er en af de mest udbredte idrætsaktiviteter i hele verden, samt en sport som appellerer til alle aldersgrupper. Mange af vores elever har spillet fodbold før, og de fleste vælger at fortsætte med fodbolden, når de slutter på efterskolen. På grund af den sammenhæng der sker mellem spontanitet og planlægning såvel som individualisme og gruppedynamik, er fodbold en meget fængende idrætsaktivitet, og for mange er det mere end blot en sport – men en livsstil.

På en fodboldefterskole får eleverne ud over nye kompetencer og læring også en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har dedikerede elever, der har et klart ønske om at blive bedre til at spille fodbold. Når vi spiller fodbold på efterskolen, vil der derfor altid være et mål at arbejde sig hen imod. Alle eleverne har deres egne individuelle mål, alt efter hvor de vil hen med fodbolden. Dertil er det også vigtigt, at vi som hold har et klart mål for, hvad vi vil og hvor vi skal hen. Udvikling sker bedst når engagement og interesse er de dominerende motivationskilder. Med fodbold på efterskolen er det disse faktorer, som er afgørende for den udvikling eleverne har både individuelt og som hold.

Foruden træning, spiller vi selvfølgelig en masse kampe og deltager i stævner mod/med andre efterskoler både udendørs og indendørs. Det gælder kampe og små stævner, men også deltagelse i NM/DM for efterskoler.

Vores lærer på fodboldlinjen hedder Christopher Brix. “Brix” har spillet fodbold hele sit liv og har været ungdomstræner og leder af fodboldskoler i mange år.

Som lærer på fodboldlinjen er det vigtigt for Christopher, at eleverne både udvikler sig individuelt, men også at eleverne på fodboldlinjen bliver et “hold”, hvor alle kæmper for alle og forstår at alle er vigtige, når de kæmper og gør deres bedste.

Er fodbold på efterskole noget for dig?

Interesserer du dig for fodbold og ønsker du at udvikle dig og blive endnu bedre til spillet, så er fodboldlinjen på Rebild Efterskole lige noget for dig. Du får masser af tid til at finpudse dine teknikker og forbedre dine evner. Med fodbold på efterskolen bliver du en del af et fantastisk fællesskab, alt imens du udvikler dig indenfor fodboldens verden. Du vil blive udfordret på din fysiske kapacitet og spillestil, for løbende at forbedre dig. Lyder det som noget for dig? Så skal du vælge vores fodboldlinje.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev