Fit living

FIT LIVING PÅ REBILD EFTERSKOLE

Fit Living linjen på Rebild Efterskole er en linje, hvor fysisk træning, sundhed og godt humør er i fokus. Vi skal dyrke sjov, spændende og hård træning både inde og ude. Vi dyrker krop og sind ved at spise og leve sundt, så vi får et større overskud i hverdagen.

Sundhed er alfa omega for god træning!

FYSISK TRÆNING I GODT SELSKAB

På Fit living linjen dyrker vi motion og laver sund mad sammen. Det gør det hele lidt sjovere og mere overskueligt, når man har nogen at dele og blive motiveret sammen med. Det styrker også fællesskabet på holdet, at I har samme mål og oplevelser med træning.

På Fit living linjen lærer du, hvordan man lever sundt med en lækker og ernæringsrig kost, der er skræddersyet til lige nøjagtig din krop og din træning. Derudover skal vi dyrke en del motion, der styrker kroppen uden at overbelaste den.

UDFORDRE DIG Selv PÅ FIT LIVING EFTERSKOLE

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige træningsformer på Rebild Efterskole på Fit living linjen. Du vil komme til at prøve alt fra individuel træning til holdtræning og nye træningsformer som Crossfit og Stepfit.

Vi har fokus på at arbejde med kroppens styrke, kondition og at få sved på panden. Du vil få pulsen op ved at bevæge dig og træne til fed musik, dyrke fitness og udfordre dig selv i Rebild Bakkers natur i Himmerland.

Vi kan både stille naturen, vores motionsrum og hallen til rådighed, så du kan arbejde med din krops og dit sinds velvære og trivsel i inspirerende og motiverende rammer.

UNDERVISNING PÅ FIT LIVING LINJEN

På linjen Fit Living består undervisningen både af fysisk træning, kostvejledning og læren om træning, bevægelsesformer og sund mad. Du vil få et personligt træningsprogram med løbende vejledning, stifte bekendtskab til mange forskellige bevægelsesformer og få hjælp til en sundere hverdag med kostvejledning.

Der er mulighed for at deltage i idræts- og fitnessevents, som f.eks. workshops, halvmaraton, triatlon og meget andet.

Til træningen benytter vi de smukke omgivelser i Nordjylland ved Rebild Bakker, den fantastiske natur og de omkringliggende lokaliteter. Det ser vi som en god mulighed for at komme ud og få frisk luft, mens man er aktiv.

Fit living linjen er for dig, der elsker at træne på forskellige måder, eller som drømmer om at komme i bedre form og leve sundere.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.