Fit living

FIT LIVING PÅ REBILD EFTERSKOLE

Fit Living linjen på Rebild Efterskole er en linje, hvor varierende træning og godt humør er i fokus. Vi skal dyrke sjov, funktionel og effektiv træning både inde og ude. På fit livinglinjen lærer du din krop og dens grænser at kende. Du bliver udfordret fysisk og får kendskab til forskellige træningstyper, kroppens anatomi og fysiologi, samt den sunde livsstil.

FYSISK TRÆNING I GODT SELSKAB

Det gør det hele lidt sjovere og overskueligt, når man har nogen, at dele træningen sammen med. På Fit living linjen dyrker vi derfor træning og motion. Det motiverer og styrker fællesskabet, at I deler oplevelser og udfordringer med træning. På fit livinglinjen sætter du dine egne mål, lærer dine egne grænser at kende og konkurrerer mod dine egne begrænsninger, i et socialt fællesskab.

 

UDFORDRE DIG Selv PÅ FIT LIVING EFTERSKOLE

Du vil stifte bekendtskab med mange forskellige træningsformer på Rebild Efterskole på Fit living linjen. Du vil komme til at prøve alt fra individuel træning til holdtræning og nye træningsformer som Crossfit og Stepfit.

Vi har fokus på at arbejde med kroppens styrke, kondition og at få sved på panden. Du vil få pulsen op ved at bevæge dig og træne til fed musik, dyrke fitness og udfordre dig selv i Rebild Bakkers natur i Himmerland.

Vi kan både stille naturen, vores motionsrum og hallen til rådighed, så du kan arbejde med din krops og dit sinds velvære og trivsel i inspirerende og motiverende rammer.

UNDERVISNING PÅ FIT LIVING LINJEN

På linjen Fit Living består undervisningen af mange forskellige træningsformer, både individuel træning og holdtræning. Holdtræningerne består af forskellige træningsformer som almindelig cirkeltræning, Tabata, intervaltræning (løb og cykel), bodypump, HIIT, crossfit, stepfit, yoga m.m.

Vi har fokus på at arbejde med kroppens styrke, kondition, mobilitet og motorik. Du vil få pulsen op, men også ned gennem mindfulness, eller når vi hygger med at fremstille lækker sund slik og energigivende snacks.

Fit livinglinjen giver dig:

  •  Mulighed for at deltage i idræts- og fitnessevents, som f.eks. workshops, halvmaraton, triatlon, OCR-løb og meget andet.
  • Efterskoleuddannelsen i fitness, som klæder dig på til at varetage undervisning i blandt andet holdtræning.

Til de udendørs træninger benytter vi de smukke omgivelser i Nordjylland ved Rebild Bakker, den fantastiske natur og de omkringliggende lokaliteter. Det ser vi som en god mulighed for at komme ud og få frisk luft, mens man er aktiv. Der er et utal af træningsmuligheder på og omkring skolen. Traktordæk, paller, udendørs fitnessanlæg, bakker, trapper og meget mere er klar til at blive brugt af dig, der er på fit livinglinjen.

Indendørs benytter vi skolens fitnesslokale, med flere funktionelle styrkestræningsmaskiner, romaskine, spinningcykel og et stort udvalg af diverse vægte og vægtstænger. 

Fit living linjen er for dig, der elsker at træne på forskellige måder, eller som drømmer om at komme i bedre form og leve sundere. 

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev