Badminton

BADMINTON PÅ REBILD EFTERSKOLE

Når du spiller badminton på Rebild Efterskole skal du øve dig i at spille single, double og mix-double. I årets løb vil vi deltage i forskellige stævner og vil ydermere spille mod andre ungdomsspillere fra andre badmintonefterskoler og klubber. Sidst på året vil du også selv skulle stå for at planlægge og gennemføre en badmintontræning. Dermed får du overblikket, både på og udenfor banen.

Vælger du at spille badminton på Rebild Efterskole, vil du først og fremmest komme til spille en masse badminton, men også komme til at forstå spillet bedre og se det fra andre vinkler end bare på banen.

DU VIL PÅ BADMINTONLINJEN SKULLE IGENNEM FØLGENDE:

BLIV EN HOLDSPILLER

Når du spiller badminton på vores efterskole, er det vigtigt for os, at du bliver en god spiller, når du spiller single, men også når du spiller double. Vi vil lære dig de nødvendige teknikker der skal til, for at du bliver en holdspiller og på den måde vil du udvikle en ny side af dit spil.

Du vil blive trænet i double og mix-double, med forskellige partnere. På den måde kommer du hurtigere til at finde dine styrker i double, og på den måde nemmere finde den anden spiller, som du skal spille dine kampe med i vores løbende turneringer.

Badminton handler om at være 100% mentalt tilstede!

DU BEHØVER IKKE VÆRE ØVET FOR AT SPILLE BADMINTON

– MEN DU SKAL HAVE LYSTEN TIL AT LÆRE

Har du det sjovt og en stor lyst til at lære at spille badminton, så har du alt, der skal til, for at blive en del af vores badminton efterskole. Det er ikke nødvendigt, at du har spillet i klub før, men det er vigtigt, at du har lyst til at bruge tid og kræfter på at blive bedre til badminton under dit ophold på Rebild Efterskole.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev