Adventure

ADVENTURE PÅ REBILD EFTERSKOLE

Adventurelinjen er for dig, der er vild med at være aktiv i naturen og tør at udfordre dig selv med adventure sport.

Vi er en adventure efterskole i Nordjylland, hvor du vil stifte bekendtskab med en lang række aktiviteter, som udfordrer dig både fysisk og mentalt. Vi bruger luften, jorden og vandet omkring Rold Skov som vores tumleplads.

Adventurelinjen er ét stort eventyr.

Kast dig ud i det på adventure linjen

Med Adventure som linjefag på Rebild Efterskole kommer du til at prøve kræfter med lidt af hvert. Vi skal blandt andet klatre på klatrevæg, Jakobsstige og i træer, rappelle fra silo og træer, bygge og prøve en svævebane samt en kæmpe-gynge. Derudover skal vi dyrke Adventure Race og køre på mountainbike i Rold Skov.

Til vands skal vi både være over og under vandet. Blandt andet skal vi sejle i kano, kajak, tømmerflåde og andet sjov på vandet og vandpolo, dykning og undervandsrugby under vandet.

Vi kommer til at være ude i naturen både dag og nat, hvor vi vil overnatte i shelter, telt og sove under stjernerne.

PÅ EN ADVENTURE EFTERSKOLE FÅR DU…

– nogle fede oplevelser i naturen sammen med gode efterskolevenner! Det er givende på mange måder at være ude og bruge naturen med andre.

Din evne til at samarbejde og problemløse vil blive udviklet, og du vil udfordre dig selv og flytte personlige grænser. Det vil styrke dit selvværd og selvtillid, og du vil opleve, at ude i naturen er vil alle lige.

Derudover vil du få et klatrebevis på, at du kan sikre og sætte topreb og du vil få mulighed for at deltage i og udvikle et Adventure Race.

UNDERVISNING PÅ ADVENTURELINJEN

Nogle af aktiviteterne er gennemgående, mens andre er engangsforløb. Undervisningen på Adventure vil foregå ude i naturen, hvor vi snakker om teknikker og begreber indenfor adventure.

Ét af nøgleordene på Adventurelinjen er teambuilding. Du vil blive stillet i nogle situationer, hvor samarbejde er en nødvendighed, og her vil dine samarbejdskompetencer bliver udfordret og udviklet markant.

Med Adventure sport skal du ikke være bange for at kaste dig ud i udfordringer eller nye ting. Det er en fordel, hvis du kan lide action og spænding, for vi kan garantere et sus i maven og et særligt adrenalinkick i visse situationer.

Et år med Adventure på Rebild Efterskole i Himmerland giver dig redskaberne til at blive en bedre holdspiller.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til at komme på besøg til åbent hus eller komme forbi på et andet tidspunkt. Alle besøg bookes via formularen ”Kom på besøg når det passer dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev