Linjefag på Rebild Efterskole

På Rebild Efterskole har vi fokus på de aktive linjefag – både inde i vores idrætshal og ridehal og naturligvis ude i fantastiske Rebild bakker.

 

Fodbold Linjen

Vælger du fodbold, kommer du til at træne, tænke, øve og spille meget fodbold! Dette hjælper dig til at blive en bedre fodboldspiller, og samtidig få en god forståelse for spillet.

Badminton Linjen

Vælger du badminton, vil du først og fremmest komme til spille en masse badminton, men også komme til at forstå spillet bedre og se det fra andre vinkler, end bare på banen. Badminton linjen er til dig der elsker at spille badminton og gerne vil blive en bedre spiller.

Adventure Linjen

Adventurelinien er for dig, der er vild med at være aktiv i naturen. For dig der tør udfordre dig selv! Du vil blive udfordret både fysisk og mentalt. Vi bruger luften, jorden og vandet.

Mountainbike Linjen

Mountainbike er for dig, hvis du gerne vil udfordres i et af Danmarks bedste MTB-terræn? Du har mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen.

Fit living Linjen

Vi lægger stor vægt på træning og et sundt liv? På linjen har du mulighed for at træne, danse, dyrke fitness og fokuserer på kost. Så du kan kombinere god kost med god kondition.

Ridning Linjen

Vælger du ridelinjen bliver du udfordret i fantastiske omgivelser. Du kan både have egen hest med og leje en til undervisning. Der er undervisning og masser af muligheder for at være sammen med din hest.

Kom på besøg når det passer dig!

Juledekorationer bliver gjort klar til bordene 👏🏼
En nabo har fundet dem her i skoven. Nogen har vist glemt at rydde op efter sig selv i 2015...
Juleklippeaften med henblik på pynt til husene🎄🎅🏻🤶🏻🎁✨🎄 Det var ren hygge😁
Privathesten Mister var i ualmindeligt godt humør til dagens linjefag🤩😂
Adventurelinjen var et smut på Hi-rope banen ved Rold Skov Adventure i dag 💪🙂🌲
ASIATISK LØRDAG PÅ RE 😋🥢🥡🍤🍣🍱 Eftermiddagen blev brugt på at fremstille det lækreste sushi samt grøntsager og kød til friske forårsruller, alle mand havde en opgave i produktionen o
Badminton linjen har fokus på defensiv. Heldigvis bliver det nemmere, når nettet kommer op i normal højde 🏸👏👊
Adventurelinjen på tur! Fireball hygge. Grænser brydes og afprøves. 👍
Dejlig volley-lørdag 🏐🏐😁
Der var i dag en drabelig dyst mellem 2 kontakthold i en ædel disciplin.
InstagramSe opslag

InstagramSe opslag

Fra i morgen går det løs igen 🎅Nissen starter sin årligt gemmeleg og du kan være med - uanset om du har din daglige gang på skolen eller ej. Reglerne er simple: Find Nissen først, aflever den til køkkenchefen eller Rikke og få dagens præmie. Hvis du ikke har mulighed for fysisk at finde Nissen kan du i kommentarfeltet under dagens billede skrive hvor du tror Nissen har gemt sig og hvis du gætter rigtige før Nissen fysisk er fundet vinder du. Hvordan får du så din gave hvis du vinder? Jo det er også ret simpelt...gaven opbevares på skolen og når corona så engang er væk kan du komme og hente den. Ellers har du mulighed for at donere dagens gave til en af lærerne 👍 Er I med? #rebildefterskole #re2021

Så laver vi juledekorationer 👌🏼

En nabo kom med dem her. Nogen har vist glemt at rydde op tilbage i 2015...

ASIATISK LØRDAG PÅ RE 😋🥢🥡🍤🍣🍱 Eftermiddagen blev brugt på at fremstille det lækreste sushi samt grøntsager og kød til friske forårsruller, alle mand havde en opgave i produktionen og (næsten) alle nød det lækre resultat 😋 #sushi #vietnamesiskeforårsruller #efterskolelivet #weekend #rebildefterskole #derblevspistop #namnam

En RE-klassiker. Blind med førerhund.

Torsdag morgen var der aviskugle battle for de tre 10. klasser 😀#rebildefterskole2021

Regnvejr...blæsevejr...hyggevejr 🍂 Hus 2 har taget forskud på halloween 🎃👻 God weekend 😊 #rebildefterskole2021

Team billeder fra dagens Fit Living aktiviteter 🤣 #rebildefterskole2021 #refitliving

Tirsdag aften 😊 #rebildefterskole2021

Nu med mundbind 😷

YouTubeSe opslag

YouTubeSe opslag

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.

Bliv elev