Linjefag

FODBOLDLINJEN

Vælger du fodbold, kommer du til at træne, tænke, øve og spille meget fodbold! Dette hjælper dig til at blive en bedre fodboldspiller, og samtidig få en god forståelse for spillet.

BADMINTONLINJEN

Vælger du badminton, vil du først og fremmest komme til at spille en masse badminton, men også komme til at forstå spillet bedre og se det fra andre vinkler, end bare på banen. Badmintonlinjen er til dig der elsker at spille badminton og gerne vil blive en bedre spiller.

ADVENTURELINJEN

Adventurelinjen er for dig, der er vild med at være aktiv i naturen. For dig der tør udfordre dig selv! Du vil blive udfordret både fysisk og mentalt. Vi bruger luften, jorden og vandet.

MOUNTAINBIKELINJEN

Mountainbike er for dig, hvis du gerne vil udfordres i et af Danmarks bedste MTB-terræn? Du har mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen.

FIT LIVING LINJEN

Vil du lægge stor vægt på træning og et sundt liv, så er linjen Fit Living noget for dig. På linjen har du mulighed for at træne, danse, dyrke fitness og fokuserer på kost, så du kan kombinere god kost med god kondition.

RIDELINJEN

Vælger du ridelinjen bliver du udfordret i fantastiske omgivelser. Du kan både have egen hest med og leje en til undervisning. Der er undervisning og masser af muligheder for at være sammen med din hest.