Kom på besøg

Næste Åbent hus er onsdag den 5/5 kl. 19.00

Der er kun 15 pladser til hver åbent hus, så skynd dig og meld til.

Har du lyst til at tage på efterskole, så er du velkommen her på RE. Et godt år starter med et besøg. Derfor er du meget velkommen til at besøge os onsdag den 5/5 kl. 19.00, hvor vi holder åbent hus næste gang.

Der vil være fortælling om skolen, rundvisning af nuværende elever, samtale med en lærer og mulighed for indskrivning.

Tilmelding til efterskolernes aften sker på 40359833, på ts@rebildefterskole.dk eller ved at udfylde formularen ovenfor.

Kan du ikke den 5/5, holder vi også andre åbent hus dage. Vil du hellere en anden dag, er du velkommen på et tidspunkt,  der passer dig.

Vi har foreløbig følgende åbent hus dage i dette skoleår (fysisk fremmøde):

tirsdag den 30/3 kl. 19.00 (aflyst pga. corona)
søndag den 11/4 kl. 14.00 (aflyst pga. corona)
onsdag den 5/5 kl. 19.00
tirsdag den 15/6 kl. 19.00

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme.