BESØG OS NÅR DET PASSER DIG!

Har du lyst til at opleve Rebild Efterskole? – Du kan altid komme på besøg!

Bliv elev

INDMELDELSE PÅ REBILD EFTERSKOLE

Vi ville elske at have dig som elev her på efterskolen. Vi håber, at du har fundet nok information her på siden, til at give dig et indtryk i hvilken efterskole vi er, og at Vi optager elever til 9. og 10. klasse. Du skal være fyldt mindst 14 år inden skoleårets begyndelse.

Elektronisk indmeldelse er hurtigt og utroligt nemt. Ønsker du at tilmelde dig elektronisk, udfylder du bare blanketten her på siden og trykker send, når du er færdig; så kommer blanketten automatisk til skolens kontor, som sender jer en bekræftelse og en opkrævning på indmeldelsesgebyr.

Du kan også udfylde denne optagelsesblanket og derefter sende eller maile den til skolen: optagelsesblanket: Tilmeldingsblanket, regler og vilkår.

Husk, at det ikke er nok at tilmelde sig via optagelse.dk, men at du også skal tilmelde dig direkte til vores efterskole, ved at indsende blanketten.

Vil du hellere tilmelde dig ved hjælp af en fysisk brochure, så vil vi også gerne sende dig en brochure med indmeldelsesblanket, hvis du foretrækker det.

Hvis du ikke har besøgt efterskolen endnu, kan du også hurtigt udfylde blanketten til besøg. Deri kan du ønske en dato at se skolen på.

Rebild Efterskole er beliggende i Rebild i nærheden af Skørping – tæt ved naturen, som giver vores elever mulighed for at være aktive. 

Ønsker du at blive elev?

Udfyld blanketten

Mors info

Fars info