Valgfagene

Valgfagene skifter tre gange om året, så de passer til årstiden. Har du og dine kammerater et godt forslag til et valgfag og kan du få en lærer med, så forsøger vi at få faget i gang. På Rebild Efterskole udbydes mange forskellige valgfag. Det er idrætslige, musiske og kreative valgfag. I valgfagene kan du arbejde videre med det, du kender i forvejen, eller du kan kaste dig ud i noget, der er helt nyt for dig.

Du skal som udgangspunkt have to valgfag om ugen. Har du ikke tysk eller fysik skal du have flere valgfag – de fleste elever har allerede flere i forvejen.

• Mountain bike
  • Rugby/ Amerikansk fodbold
  • Fodbold
  • Baseball
  • Beach volley og alm. volleyball
  • Basket
  • Spring
  • Klaver
  • Kor
  • Kreativ – billedkunst
  • Klatring
  • Løb
  • Fysisk træning
  • Fitness
  • Taekwondo.
  • E-sport. Som noget starter vi E-sport op som valgfag fra skoleåret 16-17. Hvor meget og hvad det skal blive til er du i med til at bestemme, sammen med den lærer, der har faget.

EFTERSKOLERNES AFTEN 9. JAN.

Besøg os onsdag d. 9. januar 2019 kl. 18.00-21.00

Vi holder efterskolernes aften på Rebild Efterskole den 9. januar    kl. 18-21. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give.

Vi glæder os til at se dig!