Obligatoriske fag

Vi tilbyder folkeskolens afgangsprøve i 9. kl. og folkeskolens 10.klasseprøve. Derfor lever vi også op til de regler og timetal der gælder. Faktisk har vi flere timer i nogle af de obligatoriske fag.

Det betyder bl.a. at du i 9.kl. skal i brobygning eller praktik og i 10.kl. skal du i brobygning og lave obligatorisk selvvalgt opgave(OSO)
I 9.klasse er tysk/fransk et valgfag og i 10.kl. er tysk/fransk og fysik et valgfag.

Åbent hus 4. november

Besøg os Søndag d. 4. november 2018 kl. 14.00

Vi holder åbent hus på  Rebild Efterskole den 4. november kl. 14.00. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give. Tilmelding på ts@rebildefterskole.dk, 40359833 eller i "Kom på besøg" formularen. Vi glæder os til at se dig! Læs mere