Linjer

Ridning på Rebild Efterskole

Vælger du ridelinjen på Rebild Efterskole, kommer du til at dygtiggøre dig som rytter og du udvikler dig i at opnå et harmonisk samspil med hesten.
Du vil også få mulighed for at opnå en masse viden omkring heste, og bliver samtidig en del af et helt særligt fællesskab.
Du kan have din egen hest med, du kan leje en halvpart (venteliste), eller du kan leje en undervisningshest.
Rebild Efterskole har et godt samarbejde med Arden Sportsrideklub, som har fantastiske faciliteter, og som kun lægger 10 min. kørsel væk fra efterskolen.

Det er her Ridelinjen holder til.

Du vil få holdundervisning 2 gange om ugen, lige som du vil kunne bruge rideklubbens faciliteter alle ugens 7 dage. Har du egen hest med, er der også mulighed for tilkøb af ekstra eneundervisning.
Du vil få mulighed for at deltage i dressurstævner under Dansk Rideforbund og du vil kunne ride ture i Rold Skov, hvor der er mange afmærkede ridestier og muligheder.
For at komme til Arden vil du til undervisning m.m. blive kørt frem og tilbage, mens du de andre dage kan cykle (ca. 20 minutter) eller tage toget (6 minutter).
Du kan læse mere på www.ardensportsrideklub.dk

Der er selvfølgelig en ekstrabetaling for opstaldning af din hest m.m.
Du kan læse mere om den del her.

Du vil modtage kvalificeret undervisning af vores lærer Jeanett Spelmann.
Jeanett har selv redet M-klasser til landstævner i dressur og er uddannet dressurdommer.
Derudover er hun også aktiv inden for avl af dansk varmblod og uddannet ridemærkeunderviser.

Derudover har ridelinjen tradition for at tage på mange spændende ture ud af huset.
Bl.a. ture til World Cup i Herning, mønstringskurser i Dansk Varmblod, Følskuer, Equitour hos Helgstrand Dressage, ridning på stranden på Islandske heste, Hingstekåring i Herning, mini ridelejr hjemme hos Jeanett og meget mere. Eleverne på linjen har stor indflydelse på, hvilke ture de ønsker at komme afsted til.
Ridelinjen deltager også i DM i Hest, hvor man konkurrerer om, hvem der ved mest om heste.
Det der kendetegner ridelinjen er et utrolig sammenhold, hvor eleverne bakker op om hinanden og hinandens heste/ponyer.
Dette er uanset om du er nybegynder på LD-niveau eller om du er oppe og ride de høje klasser til landstævner, om du har egen hest, eller låner en af skolen, og ikke mindst så kendetegner ridelinjen en masse gode grin og oplevelser.
Så vil du være på efterskole, med fællesskab og oplevelser, og samtidig elsker at ride, så er ridelinjen på Rebild Efterskole for dig. Du skal bare have lyst til at bruge tid på ridning og ønske at blive dygtigere og ikke mindst forstå den hest du har valgt som makker.

EFTERSKOLERNES AFTEN 9. JAN.

Besøg os onsdag d. 9. januar 2019 kl. 18.00-21.00

Vi holder efterskolernes aften på Rebild Efterskole den 9. januar    kl. 18-21. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give.

Vi glæder os til at se dig!