Mountainbike på Rebild Efterskole

Vil du køre på Mountainbike på dit efterskoleophold?
På Mountainbikelinjen har du mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen i selskab med andre, der også er vild med at køre på mountainbike.

Intet slår at køre på mountainbike!

Flere MTB-løb og ”10 timer i Rebild”

Rebild Efterskole er en mountainbike efterskole i Himmerland og vi har fokus på at udvikle dit talent indenfor MTB.

Ud over træningen vil du have mulighed for at deltage i forskellige MTB-løb. Vi deltager hvert år i 10timeriRebild samt forskellige andre Mountainbikeløb i forskellige discipliner.
Rebild Efterskole arrangerer hvert år vores eget 6-timers løb for efterskoler fra hele Danmark, der kommer til Nordjylland for at køre med os.

Mountainbike kombineret med adventure

MTB-linjen kan blive lagt sammen med Adventurelinjen og Fit Living i de perioder, hvor MTB-kørsel er svært eller umuligt på grund af vejr og dårligt føre.
Det betyder, at du kan komme til at skulle deltage i forskellige aktiviteter på Fit Living og Adventurelinjen, hvis du vælger Mountainbikelinjen. Men det ser vi ingen problemer i, for der er også meget på Mountainbiken, der er ligesom adventure og sund livsstil. Du skal vælge at se det som en bonus, at du får lov til at være med på nogle af vores andre linjer også.

At køre på Mountainbike indebærer adrenalinkick i form af den fart og uforudsigelighed, der er på ruterne i skoven. Der er spænding og sus i hele kroppen, som du også kommer til at opleve på Adventurelinjen i flere forskellige discipliner.

Undervisning på MTB-linjen

Rebild Efterskole ligger midt i Rold Skov i Nordjylland, og det giver mulighed for en masse udfordringer til dig og din mountainbike. Eksempelvis kan du køre på skovens MTB-ruter, den udfordrende downhill-bane og tekniktræningsbanen.

På Mountainbikelinjen træner vi i 5 timer over 2 dage og har 2 timers valgfag. Derudover vil der være mulighed for at træne sammen med ’Rold Skov-MTB’, som er en lokal Mountainbikeklub.
Til træningen på Mountainbikelinjen vil vi lægge vægt på både teknik, træningsplanlægning, kondition og udholdenhed.

Er du typen der elsker sammenkoblingen af adrenalin, fart og teknik? Og drømmer du om at køre på mountainbike på en efterskole, hvor der er fart på og en masse muligheder for udvikling?
Så er Mountainbikelinjen på Rebild Efterskole det helt rigtige sted for dig!

Vil du have mere information om Rebild Efterskole?

– Skriv dig op herunder.