Linjefag på Rebild Efterskole

På Rebild Efterskole har vi fokus på de aktive linjefag – både inde i vores idrætshal og ridehal og naturligvis ude i fantastiske Rebild bakker.

 

Fodbold Linjen

Vælger du fodbold, kommer du til at træne, tænke, øve og spille meget fodbold! Dette hjælper dig til at blive en bedre fodboldspiller, og samtidig få en god forståelse for spillet.

Badminton Linjen

Vælger du badminton, vil du først og fremmest komme til spille en masse badminton, men også komme til at forstå spillet bedre og se det fra andre vinkler, end bare på banen. Badminton linjen er til dig der elsker at spille badminton og gerne vil blive en bedre spiller.

Adventure Linjen

Adventurelinien er for dig, der er vild med at være aktiv i naturen. For dig der tør udfordre dig selv! Du vil blive udfordret både fysisk og mentalt. Vi bruger luften, jorden og vandet.

Mountainbike Linjen

Mountainbike er for dig, hvis du gerne vil udfordres i et af Danmarks bedste MTB-terræn? Du har mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen.

Fit living Linjen

Vi lægger stor vægt på træning og et sundt liv? På linjen har du mulighed for at træne, danse, dyrke fitness og fokuserer på kost. Så du kan kombinere god kost med god kondition.

Ridning Linjen

Vælger du ridelinjen bliver du udfordret i fantastiske omgivelser. Du kan både have egen hest med og leje en til undervisning. Der er undervisning og masser af muligheder for at være sammen med din hest.

Kom på besøg når det passer dig!

Når man ikke gider at snakke mere til husmødet, kan man jo lave andre ting 😀
Turkishold underviser neon og lilla hold i 2. gradsfunktioner... det summer af forklaringer og spørgsmål...
Hvor mange adventureelever skal der til at krydse en vandpyt?
Efter en weekend, der har stået på 2 dage med vellykkede rideresultater til stævne i Arden Sportsrideklub, står den i dag på afslapning for hestenes vedkommende og biografs hygge med hestefilmen Amazi
I dag har pigerne været til ridestævne. Det er gået godt og her ser i en video, hvor pigerne overrasker Johanne med en staldplakette for at være den bedste “Groom”. Johanne var så uheldig at komme
Rugbysmadder
Adventure Linjen har været på lagkageløb i mørke.
InstagramSe opslag

InstagramSe opslag

Gustav er vild med rengøring.

Rengøring på skolen.

#rebildefterskole #pedel #gnaven

YouTubeSe opslag

YouTubeSe opslag

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

ÅBENT HUS 17. MARTS

Vi holder Åbent hus søndag den 17. marts kl. 14

Orientering om skolen, rundvisning og mulighed for indskrivning. Tilmelding til åbent hus på 40359833, ts@rebildefterskole.dk, eller via "Kom på besøg" formularen.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

Bliv elev

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme. Bliv elev