Linjefag på Rebild Efterskole

På Rebild Efterskole har vi fokus på de aktive linjefag – både inde i vores idrætshal og ridehal og naturligvis ude i fantastiske Rebild bakker.

 

Fodbold Linjen

Vælger du fodbold, kommer du til at træne, tænke, øve og spille meget fodbold! Dette hjælper dig til at blive en bedre fodboldspiller, og samtidig få en god forståelse for spillet.

Badminton Linjen

Vælger du badminton, vil du først og fremmest komme til spille en masse badminton, men også komme til at forstå spillet bedre og se det fra andre vinkler, end bare på banen. Badminton linjen er til dig der elsker at spille badminton og gerne vil blive en bedre spiller.

Adventure Linjen

Adventurelinien er for dig, der er vild med at være aktiv i naturen. For dig der tør udfordre dig selv! Du vil blive udfordret både fysisk og mentalt. Vi bruger luften, jorden og vandet.

Mountainbike Linjen

Mountainbike er for dig, hvis du gerne vil udfordres i et af Danmarks bedste MTB-terræn? Du har mulighed for at træne 7 timers MTB om ugen.

Fit living Linjen

Vi lægger stor vægt på træning og et sundt liv? På linjen har du mulighed for at træne, danse, dyrke fitness og fokuserer på kost. Så du kan kombinere god kost med god kondition.

Ridning Linjen

Vælger du ridelinjen bliver du udfordret i fantastiske omgivelser. Du kan både have egen hest med og leje en til undervisning. Der er undervisning og masser af muligheder for at være sammen med din hest.

Kom på besøg når det passer dig!

Sort hold i matematik har inviteret de øvrige elever til Casino eftermiddag i dag 🎲💸
Endnu engang TAK til mor og bedstemor Emmering for fantastiske norske klejner - mums😋👏🏻👏🏻👏🏻😃
NM vinder i badminton B-rækken er fra RE. Overbevisende spil og god fight....
Julehygge på kontoret🎅🏻🎅🏻🎅🏻
Så er vi nået til dag 6 i sekretærens julekalender🤶🏻🤶🏻🤶🏻🎁🎁🎁
Hus 4 har her i aften afholdt husfest med tema fra alverdens lande... mon ikke der kommer flere billeder senere....🥳
I dag blev der givet ormekur. Det er en god ting at lærer at give, da hesten skal have ormekur 2 gange om året. Her er det Johanne og Zaba der øver sig🤗 Derefter blev der undervist i longering i kør
InstagramSe opslag

InstagramSe opslag

Gustav er vild med rengøring.

Rengøring på skolen.

#rebildefterskole #pedel #gnaven

YouTubeSe opslag

YouTubeSe opslag

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

SnapChatSnap navn:
Rebildefterskol

EFTERSKOLERNES AFTEN 9. JAN.

Besøg os onsdag d. 9. januar 2019 kl. 18.00-21.00

Vi holder efterskolernes aften på Rebild Efterskole den 9. januar    kl. 18-21. Kom og hør mere om, hvad et år på en aktiv efterskole kan give.

Vi glæder os til at se dig!

Læs mere

Bliv elev

Vil du have venner og oplevelser for livet? Bliv elev på Rebild Efterskole og vi garanterer at du får et skoleår du sent vil glemme. Bliv elev